-Azzal a céllal mentem el a tanfolyamra, hogy tovább fejlesszem az érzékelési képességemet, hogy bizonyosságot szerezzek. Nagyon élveztem, jó volt a hangulat. Amennyire izgultam az elején, hogy nekem vajon fog-e menni, annyira sok sikerélményem volt mindvégig. Ezt a tudást és tapasztalatot az életem minden területén tudom és fogom is alkalmazni, mert egyszerű és hatékony. Sokkal több mindenre használható, mint amit korábban elképzeltem róla. Megmutatta, hogy sokkal többre vagyok képes, mint amit elmertem magamról hinni. (Csermely Katalin)

-Fantasztikus volt megtapasztalni azt a képességet, amiről nem is tudtam, hogy van. Minden kérdésemre választ kaptam. Most már ’csak’ gyakorolni kell. Nagyon tetszett, ahogy a 4 nap meg volt szervezve és ahogyan a gyakorlatok egymásra épültek. (P.M.)

-A kurzus során stabilabbá vált a magabiztosságom. Megértettem és megérezhettem a különböző anyagok rám való kölcsönhatását. Jó érzéssel tölt el, hogy kevésbé érzem magam kiszolgáltatottnak a világ felé. Önmagam és mások gyógyulásában is jobban tudok segíteni. Ráébredtem, hogy az eddigi sok-sok tanulásom igen kevésnek bizonyult, s most látom csak, hogy mennyi új dolgot kell még megtanulnom, megtapasztalnom. Úgy vélem, minden embernek szüksége lenne erre a megtapasztalásra, tudásra, mert a mindennapi életben is szükség van rá. Örülök és köszönöm, hogy itt lehettem! (Őry Kata, természetgyógyász)

-Nagyon jó formában sikerült összehozni ezt a nagyon széles tartalmat, úgy, hogy a különböző típusú, érzetű és tudású emberek is megérthessék. Köszi mindent és szeretnék majd részt venni a Body kurzuson is! (Attila)

-Tetszett a kövekkel, fémekkel, növényekkel kapcsolatos érzékelés. Az érzelmek felismerése érzékeléssel, érdekes megtapasztalást hozott. Mély benyomást tett rám a testkezelés során használt érzékelés, kitapasztalhattam az idegpontot és a lüktetést, és amikor engem kezelt, az érzésen keresztül is sok minden átjött. Ezt szeretném csinálni. Ha már egy embernek lehetne segíteni, akkor MEGÉRTE. (Kriszta, masszőr)

-Az első naptól hatással voltatok rám. Olyan látásmódot mutattatok, amely egy újabb legó kockát helyezett az életem építésében. A tanított speciális torna nagyon jól hat rám. az energiák megérzése pedig egy újabb bizonyítékkal szolgált: teremteni könnyű! Mindent nagyon köszönök! (Andi)

-Nagyon köszönöm a segítséget! Gyerekkoromban játszottunk hasonló érzékeléssel. A mai napon teljesedett ki amit tőletek hallottam. Gyakorolni fogom, hogy legalább a saját dolgaimban, életemben tudjam hasznosítani. Még egyszer köszönöm nektek! (Esső Feri)

-Nagyon köszönök mindent! Fantasztikus volt ez a két hétvége. Sokat tanítottatok nekünk. Bízom benne, hogy lesz kitartásom gyakorolni, az inspirációt megadtátok hozzá. Kívánom, hogy minél több embert tanítsatok meg használni az érzékelést! (Balla Gabi)

-Logikusan, átgondoltan, érdekesen felépített tanfolyam, érthető magyarázatok. Emberséges bánásmód, jó szervezés. Többet kaptam, mint reméltem. (Károlyi Ildikó)

-Jó volt. Új dimenziók nyíltak meg. (Armand)

-A Start kurzuson tetszett , ahogy Franz a különböző módszereket megmutatta, hogy volt elég idő és lehetőség az egyéni gyakorlásra. Betekintést kaptunk a Body kurzusba is, mindenki kipróbálhatta és érezhette saját magán is a kezelést. (Kovács Krisztina, masszőr)

-Én eléggé szkeptikusan álltam a dologhoz és csak egy ismerősöm unszolására jelentkeztem a kurzusra. Meglepett Franz racionális hozzáállása, a téma tudományos megközelítése. Kellemesen csalódtam. Ráadásul mindent fizikailag éreztem. Semmi misztikus nem volt benne. Tényleg teljesen egyedi a módszer és valóban működik. Megtapasztaltam. Ezt sajnos nem tanítják az egyetemen. A tanfolyamon találkoztam orvossal, vállalkozókkal, de diákokkal is. Most már tudom, hogy nem véletlenül… Engem meggyőzött! (Dr. Kiss, pszichológus)

-Megfogott és pozitív volt számomra, hogy a módszer létezik, érezhető és mérhető! Fizikai síkon gondolkodtat és éreztet. Erősítették bennem, hogy ne adjam fel, ha gyakorlom, menni fog. Tetszett, hogy a "ne másokra, hanem magadra hallgass, te érezd" gondolatot erősítették bennem. Tetszett, hogy nem titkolóztak, sőt egyenesen "kötelezővé" tették a módszer terjesztését. Nincsenek véletlenek! (Lovrity Judit)

-Első gondolatom az volt, amikor hallottam róla a barátaimtól, hogy ez egy olyan dolog, ami közel áll hozzám, mert nagyon sok embert tudok ezzel segíteni. A kurzus végére az volt az érzésem, mintha a világ kinyílt volna előttem ... Ez egy nagyon jó dolog, amit tovább kell adni, hogy minél több ember szerezze meg ezt a tudást. (Szalma Szabolcs)

-Örülök, hogy ebben nincs misztifikáció! (V. Katalin)

-Tetszettek Franz egyszerű és lényegre törő magyarázatai. (Robi)

-Nagyon tetszettek az agyi szokásokat kizökkentő gyakorlatok, az agyi impulzusok érzékelései, a 'radar' gyakorlat és a vizsgán a letakart tárgyak keresése érzékeléssel. Köszönöm! (Zoli)

-Az interneten találtam a tanfolyamra. Sok hasznos tapasztalatot szereztem, elsősorban magammal kapcsolatban. A segítő szándék következtében megfogalmazódott bennem a további fejlődésemhez vezető út. Jól használható tudást kaptam és sok szimpatikus ember ismeretségét. Nagyon köszönöm! (Györki Lívia)

-Jó volt a tanfolyamban a játékosság, a közvetlenség és a kis létszámú csoport. Jó volt, hogy nem vette igénybe az egész napot, mert így jól tudtam csinálni, így is este éreztem az agyamon a másfajta igénybevétel fáradtságát. Nagyon hasznos a mindennapi életben. Érdekesnek találtam, csak pluszt kaptam tőle. Élmény volt! (Timi)

-Visszaigazolást kaptam arról, amit eddig csak magam éreztem, de mással megosztani nem tudtam. Sikerül az érzékelésemet "magához téríteni". Az igazi siker az lesz, ha a mindennapokat ezzel jobbá és többé tudom tenni mások és magam számára egyaránt. Az eszköz adott volt, már csak a használatát kellett megtanulnom. Úgy érzem, sikerült. Köszönöm! (Zsuzsi)